Treća konferencija „Regionalni razvoj i prekogranična saradnja“
Na Trećoj međunarodnoj naučno - stručnoj konferenciji „Regionalni razvoj i prekogranična saradnja“ koja je održana 07. decembra 2019. godine u Pirotu, predstavljeno je 62 naučna rada.

Radove koji razmatraju teme i iskustva značajna za regionalni razvoj i prekograničnu saradnju, ulogu Slobodnih zona u unapređenju poslovnog okruženja, nove trendove u povećanju efikasnosti privrede i inovacije koje doprinose privrednom razvoju pograničnih područja prijavilo je 120 autora iz naučnih institucija iz Bugarske, Makedonije, Slovenije, Srbije, Albanije, UAE, Kanade, Poljske, Italije, Hvatske i Indonezije.

Konferenciju su organizovali Srpska akademija nauka i umetnosti - Ogranak u Nišu, Grad Pirot, Ugovorna okružna privredna komora Pirot, Fakultet za menadžment Zaječar, Metropolitan Univerzitet i Fakultet za primenjenu ekologiju „Futura“ Univerziteta Singidunum.

U toku konferencije je potpisan ugovor o saradnji na realizaciji programa kratkih studija za dualno obrazovanje ekonomista za spoljnu trgovinu između Fakulteta za menadžment Zaječar i Slobodne zone Pirot.

Dodatne infromacije o konferenciji možete preuzeti putem linka.


osnovana je u skladu sa Zakonom o privrednim komorama, kao interesna, poslovno-stručna i neprofitna organizacija privrednih subjekata ...2017 © PRIVREDNA KOMORA PIROT    All rights reserved.


Dizajn Sektor marketinga Slobodne zone PIROT