AKTUELNO

Održan Poslovni forum Srbija-Indonezija

Održan Poslovni forum Srbija-Indonezija
U okviru posete Indonežanske delegacije našoj zemlji ordržan je Poslovni forum Srbija-Indonezija u četvrtak,19. septembra 2019. godine u Privrednoj komori Srbije u Beogradu. 


Detaljnije ...

19/09/2019

Prezentacija Integralnog informacionog sistema sa rešenjima vezanim za elektronsko poslovanje

Prezentacija Integralnog informacionog sistema sa rešenjima vezanim za elektronsko poslovanje
Firma MKSOFTVER je 19. septembra 2019. godine u prostorijama UOP Komore Pirot održala prezentaciju Integralnog informacionog sistema sa rešenjima vezanim za elektronsko poslovanje.


Detaljnije ...

19/09/2019

Održana promocija finansijskih i nefinansijskih programa podrške za MMSPP

Održana promocija finansijskih i nefinansijskih programa podrške za MMSPPUgovorna okružna privredna Komora Pirot je 17. septembra 2019. godine u saradnji sa Regionalnom razvojnom agencijom Jug organizovala predstavljanje finansijskih i nefinansijskih programa podrške sektoru mikro, malih i srednjih preduzeća i preduzetnika u 2019. godini.


Detaljnije ...

17/09/2019

Održana prezentacija Hotela „Junior“ sa Kopaonika

Održana prezentacija Hotela „Junior“ sa KopaonikaPredstavnici Hotela “Junior” sa Kopaonika, održali su 12. septembra 2019. godine u prostorijama UOP Komore Pirot, prezentaciju hotela. Na prezentaciji su prisustvovali predstavnici sindikalnih organizacija sa teritorije pirotskog okruga.


Detaljnije ...

12/09/2019

Ambasador Indonezije posetio komoru Pirot

Ambasador Indonezije posetio komoru Pirot
Ambasador Indonezije u Srbiji, Mohamad Čandra Vidja Judha je sa svojim saradnicima 3. septembra 2019. godine posetio Pirot.Detaljnije ...

03/09/2019

Dodeljeni sertifikati polaznicima obuke za šivače

Dodeljeni sertifikati polaznicima obuke za šivačeNakon uspešnog savladavanja teoretske i praktične obuke za šivače, osamnaest polaznika sa područja pirotskog okruga dobilo je sertifikate koji potvrđuju da su stekli znanja i veštine potrebne za obavljanje poslova u tekstilnoj struci - šivača.


Detaljnije ...

11/07/2019

Prijem kod ambasadora Indonezije

Prijem kod ambasadora Indonezije


Na sastanku održanom u Beogradu, 9. jula 2019. godine, sastali su se ambasador Indonezije Mochammad Chandra Widya Yudha, generalni direktor Trajal korporacije ad i predsednik Unije poslodavaca Srbije, Miloš Nenezić, i izvršni direktor Slobodne zone Pirot i predsednik Komore Pirot dr Dragan Kostić.


Detaljnije ...

09/07/2019

Delegacija Komore na prijemu kod gradonačelnika Cetinja

Delegacija Komore na prijemu kod gradonačelnika CetinjaGradonačelnik prestonice Crne Gore Aleksandar Kašćelan primio je 8. jula 2019. godine privrednu delegaciju Ugovorne okružne privredne komore Pirot, koju predvodi predsednik Komore i izvršni direktor Slobodne zone Pirot dr Dragan Kostić.


Detaljnije ...

08/07/2019

Potpisan Ugovor o saradnji sa Ekonomskim fakultetom Univerziteta u Nišu

Potpisan Ugovor o saradnji sa Ekonomskim fakultetom Univerziteta u Nišu
Ugovor o poslovnoj saradnji između UOP Komore Pirot i Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Nišu potpisali su 21. juna 2019. godine u Nišu predsednik Komore dr Dragan Kostić i dekan fakulteta prof. dr Tadija Đukić.


Detaljnije ...

21/06/2019

Nova rešenja u menadžmentu prirodnih resursa

Nova rešenja u menadžmentu prirodnih resursaDeveti međunarodni simpozijim o upravljanju prirodnim resursima okupio je 31. maja 2019. godine na Fakultetu za menadžment u Zaječaru istraživače i stručnjake iz različitih oblasti nauke sa ciljem da se definišu glavni problemi i predlože optimalna rešenja u oblasti ekonomije i menadžmenta prirodnih resursa.

Detaljnije ...

31/05/2019

Održana konstitutivna sednica Socijalno – ekonomskog saveta Grada Pirota

Održana konstitutivna sednica Socijalno – ekonomskog saveta Grada Pirota
U utorak 28. maja 2019. godine u prostorijama UOP Komore Pirot održana je konstitutivna sednica Socijalno ekonomskog saveta grada Pirota. Detaljnije ...

28/05/2019

Održana radionica Societe Generale banke

Održana radionica Societe Generale bankeSociete Generale banka je 24. maja 2019. godine uz podršku UOP Komore Pirot u prostorijama Komore održala radionicu na temu loro i nostro doznake i međunarodni akriditivi kao i predavanja na teme motivacija zaposlenih i kreativno preduzetništvo.


Detaljnije ...

24/05/2019

Potpisan memorandum o razumevanju sa Beloruskom privrednom komorom – Filijala u Minsku

Potpisan memorandum o razumevanju sa Beloruskom privrednom komorom – Filijala u Minsku


UOP Komora Pirot je prilikom radne posete Beloruskoj privrednoj komori u Minsku 23. maja 2019. godine potpisala Memorandum o razumevanju i saradnji sa ciljem podrške privrednim subjektima u razvoju poslovnih veza i proširenju saradnje. Sporazum su potpisali generalni direktor Beloruske privredne komore - Filijale u Minsku, Alexandr Fedorchuk i predsednik UOP Komore Pirot dr Dragan Kostić.

Detaljnije ...

24/05/2019

Prijem za nagrađene na Novosadskom poljoprivrednom sajmu

Prijem za nagrađene na Novosadskom poljoprivrednom sajmuSvečani prijem za proizvođače iz Pirota, nagrađenih na 86. Novosadskom poljoprivrednom sajmu održan je u ponedeljak, 20. maja 2019. u UO Privrednoj komori Pirot, u organizaciji Komore i Opšteg udruženja preduzetnika Pirot.Detaljnije ...

20/05/2019

U Privrednoj komori Vojvodine održan okrugli sto predsednika komora iz regiona

U Privrednoj komori Vojvodine održan okrugli sto predsednika komora iz regionaPredstavnici UOP Komore Pirot savetnik Nebojša Bogdanović i Aleksandar Simonović učestvovali su na Okruglom stolu koji je održan 14. maja u Privrednoj komori Vojvodine na kome su se okupili predsednici i predstavnici komora iz mnogobrojnih zemalja regiona.


Detaljnije ...

14/05/2019

Održana panel diskusija sa temom „Izazovi i potencijali razvoja MMSPP iz ugla pristupa izvorima finansiranja“ i predstavljen program „Pokreni se za posao“

Održana panel diskusija sa temom „Izazovi i potencijali razvoja MMSPP  iz ugla pristupa izvorima finansiranja“ i predstavljen program „Pokreni se za posao“


U prostorijama UOP Komore Pirot je 23. aprila 2019. godine održana panel diskusija „Izazovi i potencijali razvoja MMSPP  iz ugla pristupa izvorima finansiranja“. Panel je organizovan u okviru projekta „Unapređenje kapaciteta mreže ENECA preduzetnika za lobiranje i facilitaciju pristupa finansijama“ koji sprovodi ENECA u saradnji sa USAID Projektom saradnje za ekonomski razvoj, uz podršku UOP Komore Pirot.

Detaljnije ...

23/04/2019

XIII godišnja Skupština NALED-a “Put uspešnih reformi”

XIII godišnja Skupština NALED-a “Put uspešnih reformi”Na XIII Godišnjoj Skupštini Nacionalne alijanse za lokalni ekonomski razvoj (NALED), koja je održana 18. aprila 2019. godine u u hotelu Hyatt u Beogradu predstavljene su najuspešnije reforme u 2018 i reformski prioriteti za 2019/20, kao i najbolje prakse i modeli za njihovu realizaciju.


Detaljnije ...

18/04/2019

Medijacija u privredi - Vansudskim rešavanjem sporova ka povoljnom poslovnom okruženju

Medijacija u privredi - Vansudskim rešavanjem  sporova ka povoljnom poslovnom okruženjuRešavanje radnih sporova na civilizovan i human način uz izbegavanje skupih i dugotrajnih sudskih postupaka bilo je tema panel diskusije pod nazivom„Medijacija u privredi - Vansudskim rešavanjem  sporova ka povoljnom poslovnom okruženju” koja je 17. aprila 2019. godine održana u prostorijama UOP Komore Pirot.

Detaljnije ...

17/04/2019

Skupština društva za negovanje tradicija oslobodilačkih ratova Srbije do 1918. godine

Skupština društva za negovanje tradicija oslobodilačkih ratova Srbije do 1918. godineU prostorijama Ugovorne okružne privredne komore Pirot je dana 12. aprila 2019. godine održana godišnja Skupština Društva za negovanje tradicija oslobodilačkih ratova Srbije do 1918. godine – podružnice Pirot.Detaljnije ...

12/04/2019

Potpisan sporazum o saradnji između UOPK Pirot i Regionalne razvojne agencije „JUG“

Potpisan sporazum o saradnji između UOPK Pirot i Regionalne razvojne agencije „JUG“
Sporazum o poslovnoj saradnji između UOP Komore Pirot i Regionalne razvojne agencije „JUG“ potpisali su 08. aprila 2019. godine u Pirotu predsednik Komore dr Dragan Kostić i direktor RRA „JUG“ Ivan Mihajlović.


Detaljnije ...

08/04/2019

Saradnja sa helenskim privrednim udruženjem Srbije

Saradnja sa helenskim privrednim udruženjem Srbije


Ugovorna okružna privredna komora Pirot je održala sastanak sa Helenskim privrednim udruženjem Srbije 5. aprila 2019. godine u Hotelu In u Beogradu. Helensko udruženje broji preko 70 članova, kompanija iz Srbije i Grčke, koje ostvaruju svoje delatnosti u raznim sektorima i koje predstavljaju grčke ekonomske interese.


Detaljnije ...

06/04/2019

Ugovorno okružna privredna komora Pirot gost komore Republike Srpske

Ugovorno okružna privredna komora Pirot gost komore Republike SrpskePredsednik UOP Komore Pirot prisustvovao je u Banjaluci u Banjskom dvoru značajnoj manifestaciji i svečanosti pod nazivom "Izbor najuspešnijih u privredi Republike Srpske za 2018. godinu" koju je tradicionalno po 16. put organizovala Privredna komora Republike Srpske.


Detaljnije ...

30/03/2019

Saradnju između Grada Pirota, PKS - RPK Niš i UOP komore Pirot

Saradnju između Grada Pirota, PKS - RPK Niš i UOP komore PirotSporazum o poslovnoj saradnji između Grada Pirota, Privredne komore Srbije -  Regionalne privredne komore nišavskog, topličkog i pirotskog okruga i UO Privredne komore Pirot potpisali su 19. marta 2019. u Pirotu gradonačelnik Pirota Mr Vladan Vasić, direktor RKP Niš Aleksandar Milićević i predsednik Komore dr Dragan Kostić.

Detaljnije ...

19/03/2019

Obuka povodom primene portala poreske uprave za prijavu sezonskih radnika

Obuka povodom primene portala poreske uprave za prijavu sezonskih radnikaUgovorno okružna privredna Komora Pirot je 18. marta 2019. godine u saradnji sa Nacionalnom alijansom za lokalni ekonomski razvoj (NALED) i uz podršku Grada Pirota (Kancelarije za lokalni ekonomski razvoj) organizovala obuku povodom primene portala Poreske uprave za prijavu sezonskih radnika


Detaljnije ...

19/03/2019

Promocija programa podsticanja preduzetništva

Promocija programa podsticanja preduzetništva


Ugovorno okružna privredna Komora Pirot je 12. marta 2019. godine u saradnji sa Regionalnom razvojnom agencijom Jug organizovala promociju programa podsticanja preduzetništva koje je raspisalo Ministarstvo privrede i Fond za razvoj  u cilju realizacije Strategije za podršku razvoja MSP, preduzetništva i konkurentnosti.


Detaljnije ...

13/03/2019

Održana predavanja iz oblasti stočarstva

Održana predavanja iz oblasti stočarstvaUgovorno okružna privredna Komora Pirot je 6. marta 2019. godine u saradnji sa Regionalnom privrednom komorom Niš i emisijom o poljoprivredi Agrojug, organizovala stručno predavanje iz oblasti poljoprivrede – stočarstva na temu “Savremena tehnologija u gajenju preživara”.


Detaljnije ...

06/03/2019

Održane redovne godišnje sednice upravnog odbora i skupštine uop komore pirot

Održane redovne godišnje sednice upravnog odbora i skupštine uop komore pirot
Redovne godišnje sednice Upravnog odbora i Skupštine Ugovorne okružne privredne komore Pirot održane su u sredu 27. februara 2019. godine.Detaljnije ...

27/02/2019

Obuka za konobare

Obuka za konobare
Ugovorna okružna privredna komora Pirot od 25. – 27. februara 2019. godine u prostorijama Hotela „ANA LUX“ organizuje trodnevnu obuku za konobare.Detaljnije ...

25/02/2019

Privredna komora vojvodine slavi 100 godina

Privredna komora vojvodine slavi 100 godinaPredsednik UOP Komore Pirot prisustvovao je Svečanoj akademiji proslave 100 godina Komore Vojvodine koja je održana u Velikoj sali Kongresnog centra Master na Novosadskom sajmu. Proslavi su prisustvovali visoki funkcioneri Vojvodine i mnogobrojni pivrednici.


Detaljnije ...

01/02/2019

Promocija dualnog obrazovanja u Komori Pirot

Promocija dualnog obrazovanja u Komori Pirot
Info dan o dualnom obrazovanju održan je 16.01.2019. godine u prostorijama UO Privredne komore Pirot sa ciljem informisanja učesnika ovog procesa, predstavljanja modela dualnog obrazovanja u Srbiji, kao i pravnog okvira koji reguliše ovu oblast.

Detaljnije ...

16/01/2019


ARHIVA AKTUELNOSTIINFO 10
UGOVORNO OKRUŽNE PRIVREDNE KOMORE PIROT

INFO 9
UGOVORNO OKRUŽNE PRIVREDNE KOMORE PIROT

INFO 8
UGOVORNO OKRUŽNE PRIVREDNE KOMORE PIROT

INFO 7
UGOVORNO OKRUŽNE PRIVREDNE KOMORE PIROT

INFO 6
UGOVORNO OKRUŽNE PRIVREDNE KOMORE PIROT

INFO 5
UGOVORNO OKRUŽNE PRIVREDNE KOMORE PIROT

INFO 4
UGOVORNO OKRUŽNE PRIVREDNE KOMORE PIROT

INFO 3
UGOVORNO OKRUŽNE PRIVREDNE KOMORE PIROT

INFO 2
UGOVORNO OKRUŽNE PRIVREDNE KOMORE PIROT

INFO 1
UGOVORNO OKRUŽNE PRIVREDNE KOMORE PIROT

INFOKOM 64
REGIONALNE PRIVREDNE KOMORE NIŠAVSKOG, PIROTSKOG I TOPLIČKOG UPRAVNOG OKRUGA


STATISTIČKI PRIVREDNI PODACI PIROTSKOG OKRUGA

STATISTIKA PLATA


osnovana je u skladu sa Zakonom o privrednim komorama, kao interesna, poslovno-stručna i neprofitna organizacija privrednih subjekata ...2017 © PRIVREDNA KOMORA PIROT    All rights reserved.


Dizajn Sektor marketinga Slobodne zone PIROT