Široka podrška formiranju Ugovorno okružne privredne komore Pirot
U Pirotu je osnovana prva ugovorna okružna privredna komora u Srbiji! Jedan od osnivača komore je poznati pirotski preduzetnik gospodin Predrag Tošić „Peci“. Dugi niz godina on iz svoje radnje, u ulici Knjaza Miloša u Pirotu,  pomno prati sve lokalne događaje i o svakoj temi ima „informaciju više“. Zbog podrške koju je iskazao formiranju komore pirotskog okruga, predsednik Privredne komore Pirot dr Dragan Kostić uručio je gospodinu Tošiću račun za članarinu broj 001, koji sada sa ponosom zauzima najvidljivije mesto u njegovoj radnji.

Oko ideje komore okupili su se najveći privredni subjekti okruga ali i veliki broj malih privrednika i preduzetnika. Komoru su osnovala 136. privredna subjekta sa područja Grada Pirota, opštine Dimitrovgrad, Babušnica i Bela Palanka.  Okružna komora je deo jedinstvenog komorskog sistema Srbije a na prvom Upranom Odboru i Skupštini usvojeni su ciljevi, viizja i misija kao i planovi i program rada za naredni period.


osnovana je u skladu sa Zakonom o privrednim komorama, kao interesna, poslovno-stručna i neprofitna organizacija privrednih subjekata ...
2017 © PRIVREDNA KOMORA PIROT    All rights reserved.


Dizajn Sektor marketinga Slobodne zone PIROT