“Dani otvorenih vrata sa inspektorima“ u Pirotu
Ugovorna okružna privredna komora Pirot u saradnji sa Pirotskim upravnim okrugom, USAID-om i Business Enabling Project-om organizuje susrete privrednika sa predstavnicima inspekcijskih službi pod nazivom „Dani otvorenih vrata sa inspektorima“ koji će se održati u petak, 20. oktobra, u prostorijama Etno kompleksa "Nišavska dolina", sa početkom u 12h.

Ovom prilikom će privrednici imati jedinstvenu priliku da u direktnom razgovoru "1-na-1" sa inspektorima, saznaju sve što ih interesuje u vezi sa ulogom inspekcija u novom Zakonu o inspekcijskom nadzoru.

U dijalogu sa privrednicima učestvovaće poljoprivredni, sanitarni, turistički, tržišni, veterinarski, vodni, šumarski i inspektori rada. Oni će biti na raspolaganju da razjasne sve nedoumice, posavetuju privrednike i daju im preporuke za unapređenje njihovog poslovanja i otklanjanja eventualnih propusta u radu.

Ukoliko ste zainteresovani za učešće na ovom skupu, prijavni formular i agendu možete preuzeti ovde.

DANI OTVORENIH VRATA
AGENDA

DANI OTVORENIH VRATA
PRIJAVNI FORMULAR


osnovana je u skladu sa Zakonom o privrednim komorama, kao interesna, poslovno-stručna i neprofitna organizacija privrednih subjekata ...
2017 © PRIVREDNA KOMORA PIROT    All rights reserved.


Dizajn Sektor marketinga Slobodne zone PIROT