Poseta Madridu
Tokom svog boravka u Španiji, predstavnici Slobodne zone Pirot i Ugovorne okružne komore Pirot Dr Dragan Kostić i Aleksandar Simonović posetili su Ambasadu Srbije u Madridu i Privrednu komoru Madrida.

Sastanku u komori Madrida prisustvovao je i NJE Danko Prkić, Ambasador Srbije u Španiji. Domaćin sastanka bila je zamenica direktora komore Madrida Elsa Salvadores Janssen sa kojom je Dr Kostić razgovarao o saradnji komore Madrida sa Ugovornom okružnom privrednom komorom Pirot kao i o pogodnostima koje Slobodna zona Pirot može da ponudi članicama Privredne komore Madrida.

Tom prilikom dogovoreno je da se u narednom periodu razmene predlozi i dogovori buduća saradnja u oblastima internacionalizacije, edukacije, profitabilnih usluga i razmena poslovnih delegacija. kao i da se informacije o pogodnostima poslovanja i investiranja u Slobodnoj zoni Pirot proslede svim članicama komore Madrida.osnovana je u skladu sa Zakonom o privrednim komorama, kao interesna, poslovno-stručna i neprofitna organizacija privrednih subjekata ...
2017 © PRIVREDNA KOMORA PIROT    All rights reserved.


Dizajn Sektor marketinga Slobodne zone PIROT