Održan sastanak Koridora Srbije, Aktora i podizvođača sa područja Privredne komore Pirot
V.d. direktor Koridora Srbije Zoran Babić, načelnica Pirotskog upravnog okruga Dragana Tončić, predsednik Privredne komore Pirot dr Dragan Kostić i predstavnici firme Aktor: finansijski direktor i zastupnik za Srbiju Aron Peles, komercijalni direktor Haralampos Karajozidis Babis, direktor gradilišta Mihalis Baruzoglu i predstavnik unutrašnje kontrole Konstantinos Panajotidis sastali su se danas u sali okruga sa predstavnicima podizvođača radova na Koridoru 10, firmama Free Team, Dea gradnja, Era Trans, Grejsi, Kubik Trans, Drumovi AD, Balkan Steel, Happy stars i Happiness.
 
Sastanak je održan na inicijativu članica Komore - podizvođača radova na Koridoru 10, a povodom neizmirenih obaveza koje prema njima ima glavni izvođač, kompanija Aktor. Prema podacima podizvođača, dug Aktora ka firmama sa teritorije Pirotskog upravnog okruga, čije interese zastupa Privredna komora Pirot, trenutno iznosi sedam miliona evra.

Na sastanku je postignut dogovor da kompanija Aktor izmiri obaveze prema podizvođačima u predviđenom roku, na način koji neće ometati započete radove na Koridoru 10.

Privredna komora Pirot nastaviće da intenzivno radi na zastupanju interesa svojih članica i pokreće programe za unapređenje stanja u privredi pirotskog okruga.osnovana je u skladu sa Zakonom o privrednim komorama, kao interesna, poslovno-stručna i neprofitna organizacija privrednih subjekata ...
2017 © PRIVREDNA KOMORA PIROT    All rights reserved.


Dizajn Sektor marketinga Slobodne zone PIROT