Delegacija Pirota na Konferenciji u Klermon Feranu
U okviru delegacije Grada Pirota, predsednik Ugovorne okružne Privredne komore Pirot i izvršni direktor Slobodne zone Pirot, dr Dragan Kostić i pomoćnik izvršnog direktora za marketing Slobodne zone Pirot, Aleksandar Simonović učestvovali su na Prvoj konferenciji internacionalne mreže Michelin gradova koja se održava od 29. novembra do 1. decembra 2017. godine u Klermon Feranu u Francuskoj.

Mreža gradova okuplja više od 40 gradova iz celog sveta u kojima se nalaze fabrike Michelin-a, i ima za cilj razmenu iskustava, podsticanja kooperativnih projekata i uključivanja zainteresovanih strana iz privatnog i javnog sektora u realizaciju istih. Konferencija predstavlja prvu fazu tematske razmene ideje o održivom gradu.

Tom prilikom prisutnima je predstavljen projekat Zelenog logističkog centra Slobodne zone Pirot, koji je usklađen sa ciljevima Mreže. Prezntovani su rezultati rada i pogodnosti koje Slobodna zona Pirot nudi investitorima.

U panel diskusiji učestvovali su gradonačelnik Pirota mr Vladan Vasić i Dr Dragan Kostić koji su naročito istakli pozitivan uticaj Michelinove fabrike u Pirotu na povećanje uposlenosti i standarda građana u Pirotu. Izražena je nada da će buduće poslovanje Tigar Tyresa uticati na ravoj domaćih malih i srednjih preduzeća kroz njihovo angažovanje kao dobavljača gumarske industrije.osnovana je u skladu sa Zakonom o privrednim komorama, kao interesna, poslovno-stručna i neprofitna organizacija privrednih subjekata ...
2017 © PRIVREDNA KOMORA PIROT    All rights reserved.


Dizajn Sektor marketinga Slobodne zone PIROT