Prva međunarodna konferencija u organizaciji Privredne komore Pirot
Više od 40 autora sa uglednih naučnih institucija u zemlji i inostranstvu izlagalo je na Prvoj međunarodnoj naučno – stručnoj konferenciji „Regionalni razvoj i prekogranična saradnja“ koja je održana 2. decembra 2017. godine u sali Skupštine Grada Pirota.

Blizu 90 autora iz 24 naučne institucije iz Bugarske, Rumunije, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Slovenije, Srbije, Poljske, Kine, Grčke i Libije prijavilo je naučne radove koji razmatraju teme i iskustva značajna za regionalni razvoj i prekograničnu saradnju. 

Na Konferenciji je zaključeno da je osnova razvoja srpske privrede i ekonomije upravo uravnotežen regionalni razvoj, ali i prekogranična saradnja i da će činjenice i iskustva izneta tokom izlaganja biti temelj za dalje programe i projekte koji će doprineti razvoju čitavog regiona.

Konferenciju su organizovali Grad Pirot, Ugovorna okružna privredna komora Pirot, Metropolitan Univerzitet i Fakultet za menadžment Zaječar.osnovana je u skladu sa Zakonom o privrednim komorama, kao interesna, poslovno-stručna i neprofitna organizacija privrednih subjekata ...
2017 © PRIVREDNA KOMORA PIROT    All rights reserved.


Dizajn Sektor marketinga Slobodne zone PIROT