Poseta Privrednoj komori Crne Gore 
Privredna delegacija Ugovorne okružne privredne komore Pirot, predvođena predsednikom Komore i izvršnim direktorom Slobodne zone Pirot dr Draganom Kostićem, boravi u poseti Crnoj Gori od 25. do 28. februara 2018. godine. 

Sa ciljem razmene iskustava i dogovora o budućoj saradnji, delegacija Komore se 26. februara 2018. sastala sa rukovodstvom Privredne komore Crne Gore i posetila kombinat za proizvodnju aluminijuma Uniprom KAP.

Predsednici Komore Pirot i Komore Crne Gore, dr Dragan Kostić i Vlastimir Golubović potpisali su Sporazum o saradnji Komora, sa ciljem promocije razvoja trgovine i ekonomskih odnosa između Crne Gore i Srbije, prvenstveno Pirotskog okruga.

Pored dr Kostića, u privrednoj delegaciji Ugovorne okružne privredne komore Pirot su savetnik predsednika Komore Pierluigi Ghione, direktor Uprave za slobodne zone Milan Ristić, vlasnik preduzeća D-Company Dragan Ćirić, predsednik Skupštine Grada Pirota Milan Popović i pomoćnik izvršnog direktora Slobodne zone Pirot za marketing Aleksandar Simonović.


osnovana je u skladu sa Zakonom o privrednim komorama, kao interesna, poslovno-stručna i neprofitna organizacija privrednih subjekata ...
2017 © PRIVREDNA KOMORA PIROT    All rights reserved.


Dizajn Sektor marketinga Slobodne zone PIROT