Delegacija Pirota u poseti Izmiru
Privredna delegacija Pirota predvođena predsednikom Ugovorne okružne privredne komore Pirot i izvršnim direktorom Slobodne zone Pirot dr Draganom Kostićem, boravi u poseti Turskoj od 4. do 7. marta 2018. godine.

Radi razmene iskustava, uspostavljanja saradnje i ostvarivanja značajnih kontakata i dogovora, delegacija Pirota sastala se 5. marta sa gradonačelnikom Izmira Azizom Kocaogluom, njegovim saradnicima i  rukovodstvom Slobodne zone “Izbas”.

Delegacija je sa rukovodstvom Izmira razgovarala o mogućnostima da turski privrednici investiraju u Pirot i iskoriste pogodnosti Sporazuma o slobodnoj trgovini između Srbije i Turske i pozvala gradonačelnika Kocauglua da poseti Pirot i Srbiju.

Pored dr Kostića, u privrednoj delegaciji Pirota su počasni konzul Srbije u Turskoj g. Metin Akdurak, načelnica Pirotskog upravnog okruga Dragana Tončić, vlasnik preduzeća D-Company Dragan Ćirić, direktor Regionalne deponije Nebojša Ivanov i pomoćnik izvršnog direktora Slobodne zone Pirot za marketing Aleksandar Simonović.


osnovana je u skladu sa Zakonom o privrednim komorama, kao interesna, poslovno-stručna i neprofitna organizacija privrednih subjekata ...
2017 © PRIVREDNA KOMORA PIROT    All rights reserved.


Dizajn Sektor marketinga Slobodne zone PIROT