Sastanak u privrednoj komori Barselone
Tokom svog boravka u Španiji, Dr Dragan Kostić, predsednik Ugovorne okružne komore Pirot i izvršni direktor Slobodne zone Pirot posetio je Privrednu komoru Barselone 9. marta 2018. godine i sastao  sa predstavnicima komore i udruženja mediteranskih privrednih komora (ASCAME).

Sastanku su prisustvovali direktor za institucionalne odnose g. Antoan, generalni koordinator Komore Anwar Zibaoui i menadžerka za odnose sa institucijama Udruženja mediteranskih privrednih komora i Industrije, gđa Irma Orlandi. Tom prilikom dogovoreno je učlanjenje Privredne komore Pirota u ASCAME i prezentacija Ugovorno okružne pirvredne komore Pirot i Slobodne zone Pirot njihovim članovima.

Takođe, sa Aleksandrom Simonovićem, pomoćnikom za marketing izvršnog direktora Slobodne zone Pirot, sastali su se sa predstavnicima Svetske organizacije slobodnih zona (WFZO). Sastanku su prisustvovali i predstavnici slobodnih zona Španije, Litvanije, Letonije, Poljske, Makedonije i Jermenije. Tom prilokom obišli su najveću slobodnu zonu u Španiji, Slobodnu zonu Barselone.


osnovana je u skladu sa Zakonom o privrednim komorama, kao interesna, poslovno-stručna i neprofitna organizacija privrednih subjekata ...
2017 © PRIVREDNA KOMORA PIROT    All rights reserved.


Dizajn Sektor marketinga Slobodne zone PIROT