Najbolji u privredi Pirota
UOPK Pirot nagrađena je zlatnom plaketom za razvoj privrede i preduzetništva na VI tradicionalnoj dodeli godišnjeg priznanja „Privrednik – preduzetnik godine“ za 2017, koju je Opšte udruženje preduzetnika Pirot organizovalo 30.03. u velikoj sali Skupštine Grada Pirota.

U kategoriji Privrednik godine za 2017. zlatne plakete dobili su: Aleksandar Panić i Goran Denčić, vlasnici „Drumovi AD“ i „Etno kompleks Nišavska dolina Pirot“, Marija Milošević Simonović, direktorka „Pirotex Triko“i Milka Krstić, direktorka „Limes Pirot“.

Za najbolje preduzetnike u 2017. proglašeni su Dragiša Jovanović, vlasnik „Hipoposlovi Pirot“, Marijan Rančić, direktor „Creative Work Pirot“, Dalibor Tošić, preduzetnik „Boem Pirot“ i Tomica Varagić, preduzetnik „Cepak Pirot“.

Zlatne plakete za potez decenije dobili su Nenad Đorđević, direktor „Sportski centar Pirot“ za tradicionalnu akciju „Božićna škola sportova“, u oblasti novinarstva nagrađen je Nenad Paunović, direktor „Ani press Pirot“, dok je dobinik zlatne plakete za popularizaciju naučne misli Goran Nikolić, glavni i odgovorni urednik „Pirotski zbornik“.

Tradicionalna godišnja nagrada „Privrednik – preduzetnik godine“ dodeljuje se privrednim subjektima sa teritorije Grada Pirota na osnovu dostignuća u oblasti inovacija, razvoja, investicija i novog zapošljavanja, a na predlog predstavnika privrede, društvenih institucija i nevladinih organizacija.

osnovana je u skladu sa Zakonom o privrednim komorama, kao interesna, poslovno-stručna i neprofitna organizacija privrednih subjekata ...
2017 © PRIVREDNA KOMORA PIROT    All rights reserved.


Dizajn Sektor marketinga Slobodne zone PIROT