Nova rešenja u upravljanju prirodnim resursima
Osmi međunarodni simpozijum o upravljanju prirodnim resursima okupio je 19. maja 2018. godine na Fakultetu za menadžment u Zaječaru stručnjake iz zemlje i sveta koji su predstavili znanja, iskustva i ideje koje doprinose sagledavanju realne situacije u oblasti ekonomije i menadžmenta prirodnih resursa i pronalaženju odgovarajućih naučnih rešenja u ovoj oblasti.

Predsednik UOP Komore Pirot je tokom plenarnog izlaganja na Simpozijumu predstavio naučni rad  „Smanjenje zagađenja u transportu preko logističkog centra Pirot“, kojim ukazuje na značaj izgradnje logističkih centara za privredni razvoj,  smanjenje zagađenja okoline i povećanje efikasnosti transporta.

Simpozijum je obuhvatao naučne oblasti: prirodni resursi, ekonomija, menadžment i ljudski resursi, održivi razvoj, zaštita životne sredine, energetika, organizaciono ponašanje i društveno odgovorno poslovanje, a organizovan je sa ciljem da se definišu glavni problemi i predlože optimalna rešenja u oblasti ekonomije i menadžmenta prirodnih resursa.


osnovana je u skladu sa Zakonom o privrednim komorama, kao interesna, poslovno-stručna i neprofitna organizacija privrednih subjekata ...
2017 © PRIVREDNA KOMORA PIROT    All rights reserved.


Dizajn Sektor marketinga Slobodne zone PIROT