Saradnja sa Komorom Belorusije
Plasman proizvoda korisnika slobodnih zona Pirot i Gomelj/Raton na srpsko i belorusko tržište posredstvom Komora Gomelj i Pirot, saradnja u oblasti proizvodnje sira i kačkavalja i mogućnosti korišćenja odredbi Ugovora o slobodnoj trgovini između Srbije i Belorusije za kompanije koje posluju u Slobodnoj zoni Pirot bile su teme koje su predstavnici UOP Komore Pirot razmatrali tokom posete Gomelju 25.05.2018.

Generalna direktorka Beloruske privredne komore - Filijale u Gomelju, Marina Filonova i predsednik UOP Komore Pirot dr Dragan Kostić potpisali su Memorandum o razumevanju u saradnji sa ciljem podrške privrednim subjektima u razvoju poslovnih veza i proširenju saradnje. Memorandumom su precizirane obaveze potpisnica u oblasti povezivanja, promocije i pokretanja zajedničkih poduhvata, kao i podrške u uspostavljanju saradnje između malih i srednjih preduzec´a Srbije i Belorusije.

Delegacija UOP Komore Pirot je tokom boravka u Belorusiji učestvovala na okruglom stolu sa predstavnicima privrednih komora Belorusije, Rusije, Ukrajine, Moldavije i Jermenije, obišla Međunarodnu izložbu „Proleće u Gomelju“, učestvovala u XV Gomeljskom ekonomskom forumu sa diplomatskim i ekonomskim predstavnicima više od trideset zemalja i posetila Industrijski park Great Stone.


osnovana je u skladu sa Zakonom o privrednim komorama, kao interesna, poslovno-stručna i neprofitna organizacija privrednih subjekata ...
2017 © PRIVREDNA KOMORA PIROT    All rights reserved.


Dizajn Sektor marketinga Slobodne zone PIROT