Prestižna nagrada za Dragana Ćirića i D-Company
Dragan Ćirić, vlasnik firme D-Company i član Upravnog odbora UO Privredne komore Pirot dobitnik je nagrade za životno delo u okviru izbora za međunarodno priznanje „Evropski Najmenadžer&Najkompanija – Ličnost 2018. godine“, koja mu je dodeljena na svečanosti organizovanoj 05. jula 2018. u hotelu Holiday u Sarajevu.

Nagrade Najmenadžer i Najkompanija dodeljuju se istaknutim pojedincima i firmama koje postižu izvanredne rezultate u biznisu, ove godine bilo je nominovano blizu 2.000 menadžera i kompanija, a 27 njih je dobilo priznanje.

Nagrade dodeljuje Nezavisna agencija za izbor i promociju najmenadžera i najkompanija sa sedištem u Sarajevu, Evropsko udruženje menadžera u BiH i magazin Euromanager, a u sklopu Izbora najmenadžera održani su Bal menadžera i Tradicionalni međunarodni 38. biznis forum „Regionalna privredna saradnja i razvoj“ na kome su iskustva razmenili menadžeri i najpriznatiji ekonomski eksperti Evrope. 


osnovana je u skladu sa Zakonom o privrednim komorama, kao interesna, poslovno-stručna i neprofitna organizacija privrednih subjekata ...
2017 © PRIVREDNA KOMORA PIROT    All rights reserved.


Dizajn Sektor marketinga Slobodne zone PIROT