Potpisan Memorandum o saradnji sa Komorom Burgas
Sporazum o saradnji između UO Privredne komore Pirot i Trgovinsko – industrijske komore Burgas potpisan je 04. oktobra 2018. godine u prostorijama Komore u Pirotu, sa ciljem jačanja konkurentnosti privrede, razmene iskustava i promocije razvoja trgovine i ekonomskih odnosa između Burgasa i Pirotskog okruga. Potpisnici Sporazuma su predsednik Komore Burgas Canko Ivanov, i predsednik Privrednog saveta Grada Pirota Zoran Nikolić, ispred Komore Pirot.

Pored rukovodstva Komore, delegaciju Burgasa činili su predstavnici privrednih subjekata u oblasti bezbednosti, građevinarstva, poljoprivrede i auto industrije, koji su se sastali sa predstavnicima kompanija srodnih delatnosti sa teritorije Pirotskog okruga i razmotrili mogućnosti saradnje.

Predsednik Komore Burgas, Canko Ivanov izrazio je zadovoljstvo zbog spremnosti Komore Pirota da formalizuje saradnju između dve Komore, pokazao interesovanje za specifičnosti poslovanja ugovornih komora u Srbiji i predložio prezentaciju UO Privredne komore Pirot u Burgasu.


osnovana je u skladu sa Zakonom o privrednim komorama, kao interesna, poslovno-stručna i neprofitna organizacija privrednih subjekata ...
2017 © PRIVREDNA KOMORA PIROT    All rights reserved.


Dizajn Sektor marketinga Slobodne zone PIROT