Mirno rešavanje radnih sporova u praksi 
Rešavanje radnih sporova na civilizovan i human način uz izbegavanje skupih i dugotrajnih sudskih postupaka bilo je tema radionice o mirnom rešavanju radnih sporova u okviru projekta „Socijalni partneri zajedno za povećanje vidljivosti instituta mirnog rešavanja radnih sporova“ koja je održana 31. oktobra 2018. u UO Privredne komore Pirot.

Radionicu je realizovalo Udruženje građana Inicijativa za razvoj i saradnju, uz podršku Solidar Suisse - Kancelarije u Srbiji, a u partnerstvu sa Ujedinjenim granskim sindikatima „Nezavisnost“, Savezom samostalnih sindikata Srbije, Unijom poslodavaca Srbije i uz podršku Republičke agencije za mirno rešavanje radnih sporova i UO Privredne komore Pirot.

Cilj radionice, u kojoj su učestvovali predstavnici poslodavaca i sindikata sa područja Pirotskog okruga, je ukazivanje na značaj izmena i dopuna Zakona o mirnom rešavanju radnih sporova i predstavljanje instituta mirnog rešavanja radnih sporova i njegove prednosti u odnosu na sudsko rešavanje sporova.


osnovana je u skladu sa Zakonom o privrednim komorama, kao interesna, poslovno-stručna i neprofitna organizacija privrednih subjekata ...
2017 © PRIVREDNA KOMORA PIROT    All rights reserved.


Dizajn Sektor marketinga Slobodne zone PIROT