Pripreme za sednicu Grupacije Slobodnih zona u Pirotu
U sklopu priprema za održavanje sednice Grupacije Slobodnih zona i carinskih skladišta Privredne komore Srbije, NJ.E. ambasador Ujedinjenih Arapskih Emirata u Srbiji Mubarak Al-Daheri primio je u svojoj rezidenciji u Beogradu predstavnike Ministarstva inostranih poslova, ambasadora Gorana Vujičića, ministra-savetnika Sanju Vidaković i izvršnog direktora Slobodne zone Pirot, dr Dragana Kostića.

Tom prilikom predstavljen je rad i dostignuća Slobodne zone Pirot, a razmotrena su i pitanja u vezi sa najavljenim otvaranjem Regionalne kancelarije Svetske organizacije Slobodnih zona u Beogradu.

Poslednja ovogodišnja sednica Grupacije Slobodnih zona i carinskih skladišta Privredne komore Srbije biće održana 14. decembra u UO Privrednoj komori Pirot i njoj će, pored zastupnika Slobodnih zona iz Srbije i okolnih zemalja, prisustvovati i visoki predstavnici Svetske organizacije Slobodnih zona i Uprave za slobodne zone Ministarstva finansija Republike Srbije.


osnovana je u skladu sa Zakonom o privrednim komorama, kao interesna, poslovno-stručna i neprofitna organizacija privrednih subjekata ...
2017 © PRIVREDNA KOMORA PIROT    All rights reserved.


Dizajn Sektor marketinga Slobodne zone PIROT