Osnovan Socijalno-ekonomski savet Grada Pirota
Sporazum o osnivanju Socijalno-ekonomskog saveta Grada Pirota potpisali su 25. decembra u prostorijama UO Privredne komore Pirot predstavnici Gradskog veća, Saveza sindikata, Opštine Pirot i Unije poslodavaca Srbije-poslodavci Pirota, mr Vladan Vasić, Rodoljub Ćirić i dr Dragan Kostić.

Osnivanje Saveta bilo je jedna od tačaka dnevnog reda 85. redovne sednice Socijalno-ekonomskog saveta Srbije, održane u Komori Pirot, kojoj su , između ostalih, prisustvovali ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević, predsednik Saveza samostalnih sindikata Srbije Ljubisav Orbović, predsednik UGS Nezavisnost Zoran Stojiljković i predsednik Socijalno-ekonomskog saveta Srbije Miloš Nenezić.

Socijalno-ekonomski savet Grada Pirota osnovan je sa ciljem uspostavljanja i razvoja socijalnog dijaloga o bitnim ekonomskim i socijalnim pitanjima na teritoriji Pirota.


osnovana je u skladu sa Zakonom o privrednim komorama, kao interesna, poslovno-stručna i neprofitna organizacija privrednih subjekata ...
2017 © PRIVREDNA KOMORA PIROT    All rights reserved.


Dizajn Sektor marketinga Slobodne zone PIROT