Privredna komora Vojvodine slavi 100 godina
Predsednik UOP Komore Pirot prisustvovao je Svečanoj akademiji proslave 100 godina Komore Vojvodine koja je održana u Velikoj sali Kongresnog centra Master na Novosadskom sajmu. Proslavi su prisustvovali visoki funkcioneri Vojvodine i mnogobrojni pivrednici. Prisutnima su se obratili predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović, Predsednik Privredne komore Srbije Marko Čadež i predsednik Privredne komore Vojvodine Boško Vučurević. Najuspešnijim privrednicima uručena su prinazanja "56. godišnja nagrada Kosta Mirosavljević“ za 2018. godinu.

Na marginama proslave Predsednik Dr Dragan Kostić je učestvovao na sastanku Upravnog odbora Grčko – srpske privredne komore za industriju, turizam, mala i srednja preduzeća koji je održan u Novom Sadu 02.01.2019. godine.

Predsednik Kostić je predsedniku Privredne komore Vojvodine Bošku Vučureviću uručio prigodan poklon ispred Ugovorne okružne privredne komore Pirot.


osnovana je u skladu sa Zakonom o privrednim komorama, kao interesna, poslovno-stručna i neprofitna organizacija privrednih subjekata ...
2017 © PRIVREDNA KOMORA PIROT    All rights reserved.


Dizajn Sektor marketinga Slobodne zone PIROT