Promocija programa podsticanja preduzetništva
Ugovorno okružna privredna Komora Pirot je 12. marta 2019. godine u saradnji sa Regionalnom razvojnom agencijom Jug organizovala promociju programa podsticanja preduzetništva koje je raspisalo Ministarstvo privrede i Fond za razvoj  u cilju realizacije Strategije za podršku razvoja MSP, preduzetništva i konkurentnosti.

Predavanju je prisustvovalo tridesetak preduzetnika i vlasnika registrovanih firmi ali i lica zainteresovanih za pokretanje sopstvenog biznisa iz pirotskog upravnog okruga. Ovom prilikom su promovisani sledeći programi:  Program za podsticanje razvoja preduzetništva kroz finansijsku podršku za početnike u poslovanju; Program podsticanja preduzetništva kroz razvojne projekte; Program podrške malim preduzećima za nabavku opreme I Javni poziv nezaposlenima za dodelu subvencija za samozapošljavanje u 2019.godini.

Ugovorno okružna privredna komora Pirot u narednom periodu planira da nastavi održavanje edukacija iz različitih oblasti privrede.


osnovana je u skladu sa Zakonom o privrednim komorama, kao interesna, poslovno-stručna i neprofitna organizacija privrednih subjekata ...
2017 © PRIVREDNA KOMORA PIROT    All rights reserved.


Dizajn Sektor marketinga Slobodne zone PIROT