Ugovorno okružna privredna komora Pirot gost komore Republike Srpske
Predsednik UOP Komore Pirot prisustvovao je u Banjaluci u Banjskom dvoru značajnoj manifestaciji i svečanosti pod nazivom "Izbor najuspešnijih u privredi Republike Srpske za 2018. godinu" koju je tradicionalno po 16. put organizovala Privredna komora Republike Srpske. Pomenuta manifestacija predstavlja najznačajniji događaj u privredi, a održana je u cilju afirmacije i promocije uspešnih privrednih društava i privrednika koji su u prethodnoj godini ostvarili značajne rezultate u svom poslovanju i time doprineli razvoju privrede u zemlji i regionu.

Manifestaciji su prisustvovali predsednica Republike Srpske Željka Cvijanović i predsednik Vlade Radovan Višković kao i mnogobrojni istaknuti funkcioneri i privrevdnici Republike Srpske.

U okviru manifestacije u Komori Republike Srpske predsednik dr Dragan Kostić je učestvovao na sastanku Upravnog odbora Grčko - srpske privredne komore za industriju, turizam, mala i srednja preduzeća, kao i radnom sastanku na kome su prisustvovali predstavnici Komora iz zemalja iz regiona, kao i predstavnici lokalne samouprave i privrede iz Republike Srpske. Sastanak je ogranizovan u cilju unapređenja regionalne saradnje i razmene iskustva u funkcionisanju komorskog sistema. Na sastanku su prezentovani rad Komore Pirot i rezultati i mogućnosti za poslovanje u Slobodnoj zoni Pirot. 


osnovana je u skladu sa Zakonom o privrednim komorama, kao interesna, poslovno-stručna i neprofitna organizacija privrednih subjekata ...
2017 © PRIVREDNA KOMORA PIROT    All rights reserved.


Dizajn Sektor marketinga Slobodne zone PIROT