Saradnja sa helenskim privrednim udruženjem Srbije
Ugovorna okružna privredna komora Pirot je održala sastanak sa Helenskim privrednim udruženjem Srbije 5. aprila 2019. godine u Hotelu In u Beogradu. Helensko udruženje broji preko 70 članova, kompanija iz Srbije i Grčke, koje ostvaruju svoje delatnosti u raznim sektorima i koje predstavljaju grčke ekonomske interese.

Sastanak je održan sa željom da se pokrene međusobna saradnja, sagledaju investicioni potencijali i pogodnosti za poslovanje, podstaknu investicione inicijative grčkih investitora, kao i mogućnost  povezivanja članica sa privrednim subjektima u zemlji, koje može imati veliki značaj i obostrani interes.

Pozdravnu reč u ime Komore Pirot je održao dr Dragan Kostić, predsednik Komore, i predstavio prisutnima članove Komore. Ispred grada Pirota nastupio je Milan Popović, predsednik skupstine grada. Sastanku je prisustvovao Danko Prokić, savetnik Komore, i Aleksandar Simonović, koji je prezentovao prisutnima rad Komore i Slobodne zone Pirot. Predstavnici članova Komore: Hepi Stars doo, Happiness doo, D-Company doo, Sam doo, Marmil doo, Slobodna zona Pirot su tom prilikom održali B2B sastanke sa predstavnicima članova Helenskog udruženja. 


osnovana je u skladu sa Zakonom o privrednim komorama, kao interesna, poslovno-stručna i neprofitna organizacija privrednih subjekata ...
2017 © PRIVREDNA KOMORA PIROT    All rights reserved.


Dizajn Sektor marketinga Slobodne zone PIROT