Skupština društva za negovanje tradicija oslobodilačkih ratova Srbije do 1918. godine
U prostorijama Ugovorne okružne privredne komore Pirot je dana 12. aprila 2019. godine održana godišnja Skupština Društva za negovanje tradicija oslobodilačkih ratova Srbije do 1918. godine – podružnice Pirot.

Društvo za negovanje tradicija oslobodilačkih ratova Srbije do 1918. godine nastoji da sačuva od zaborava svetle događaje iz istorije srpskog naroda i da se mlade generacije upoznaju sa vekovnom borbom svojih predaka za slobodu, sa njihovim stradanjem, junaštvom i beskrajnom odanošću otadžbini.

Na sednici Skupštine je usvojen Izveštaj o radu  iz prethodne godine i izvršeno je kooptiranje novih članova Upravnog odbora i Nadzornog odbora Društva. Tom prilikom je predsednik Upravnog odbora Društva, Svetozar Ćirić, dodelio Povelju za naročite zasluge u negovanju tradicija oslobodilačkih ratova Srbije i Medalju kralja Petra I Karađorđevića gradonačelniku Pirota, mr Vladanu Vasiću, i predsedniku UOP Komore Pirot, dr Draganu Kostiću.


osnovana je u skladu sa Zakonom o privrednim komorama, kao interesna, poslovno-stručna i neprofitna organizacija privrednih subjekata ...
2017 © PRIVREDNA KOMORA PIROT    All rights reserved.


Dizajn Sektor marketinga Slobodne zone PIROT