XIII godišnja Skupština NALED-a “Put uspešnih reformi”
Na XIII Godišnjoj Skupštini Nacionalne alijanse za lokalni ekonomski razvoj (NALED), koja je održana 18. aprila 2019. godine u u hotelu Hyatt u Beogradu predstavljene su najuspešnije reforme u 2018 i reformski prioriteti za 2019/20, kao i najbolje prakse i modeli za njihovu realizaciju.

U radu Skupštine koja se ove godine odvijala pod nazivom „Put uspešnih reformi“, učestvovalo je više od 400 članova iz privatnog, javnog i civilnog sektora, među kojima su bili i predstavnici UOP Komore Pirot. Na redovnom delu Skupštine usvojeni su Izveštaj o finansijskom poslovanju za 2018. godinu, Izveštaj o radu i sprovođenju Strateškog plana NALED-a za 2018/19 i doneta je Odluka o pristupanju NALED-a Nacionalnom konventu o Evropskoj uniji.

U svečanom delu Skupštine NALED-a učestvovali su diplomatski i ekonomski predstavnici iz zemlje i inostranstva, a skupu su se obratili potpredsednica Vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović, ministar državne uprave i lokalne samouprave Branko Ružić, ambasador SAD u Srbiji Kyle Randolph Scott, šef kancelarije Svetske banke u Srbiji Stephen Ndegwa, šef Delegacije Evropske unije u Srbiji Sem Fabrizi i predsednik Upravnog odbora NALED-a Vladimir Novaković.


osnovana je u skladu sa Zakonom o privrednim komorama, kao interesna, poslovno-stručna i neprofitna organizacija privrednih subjekata ...
2017 © PRIVREDNA KOMORA PIROT    All rights reserved.


Dizajn Sektor marketinga Slobodne zone PIROT