Prijem za nagrađene na Novosadskom poljoprivrednom sajmu
Svečani prijem za proizvođače iz Pirota, nagrađenih na 86. Novosadskom poljoprivrednom sajmu održan je u ponedeljak, 20. maja 2019. u UO Privrednoj komori Pirot, u organizaciji Komore i Opšteg udruženja preduzetnika Pirot.

Gradonačelnik Pirota mr Vladan Vasić i predsedink Komore dr Dragan Kostić primili su nagrađene na 86. Novosadskom poljoprivrednom sajmu koji su su osvojili 15 medalja, kao i plakete, povelje i pehar za kvalitet proizvoda.

Laureati su tom prilikom istakli da je Pirot već godinama među liderima na gastronomskim manifestacijama, čemu u prilog govore mnogobrojne nagrade i priznanja sa raznih takmičenja i da veruju da će u narednim godinama biti sve više dobitnika iz našeg okruga što će u mnogo čemu doprineti razvoju ugostiteljstva i turizma našeg kraja.

Na 86. Novosadskom sajmu dodeljena je i posebna nagrada Fondu za razvoj poljoprivrede Grada Pirota za afirmaciju pirotske peglane kobasice kao i povelja za doprinos organizaciji pirotskih preduzetnika Opštem udruženju preduzetnika Pirot. 


osnovana je u skladu sa Zakonom o privrednim komorama, kao interesna, poslovno-stručna i neprofitna organizacija privrednih subjekata ...
2017 © PRIVREDNA KOMORA PIROT    All rights reserved.


Dizajn Sektor marketinga Slobodne zone PIROT