Potpisan memorandum o razumevanju sa Beloruskom privrednom komorom – Filijala u Minsku
UOP Komora Pirot je prilikom radne posete Beloruskoj privrednoj komori u Minsku 23. maja 2019. godine potpisala Memorandum o razumevanju i saradnji sa ciljem podrške privrednim subjektima u razvoju poslovnih veza i proširenju saradnje. Sporazum su potpisali generalni direktor Beloruske privredne komore - Filijale u Minsku, Alexandr Fedorchuk i predsednik UOP Komore Pirot dr Dragan Kostić.

Memorandumom su precizirane obaveze potpisnica u oblasti povezivanja, promocije i pokretanja zajedničkih poduhvata, kao i podrške u uspostavljanju saradnje između malih i srednjih preduzeća Srbije i Belorusije.

Delegacija UOP Komore Pirot je tokom boravka u Belorusiji učestvovala u XVI Gomeljskom ekonomskom forumu sa diplomatskim i ekonomskim predstavnicima više od dvadeset zemalja, obišla Međunarodnu izložbu „Proleće u Gomelju“  i posetila Industrijski park Great Stone.


osnovana je u skladu sa Zakonom o privrednim komorama, kao interesna, poslovno-stručna i neprofitna organizacija privrednih subjekata ...
2017 © PRIVREDNA KOMORA PIROT    All rights reserved.


Dizajn Sektor marketinga Slobodne zone PIROT