Prijem kod ambasadora Indonezije
Na sastanku održanom u Beogradu, 9. jula 2019. godine, sastali su se ambasador Indonezije Mochammad Chandra Widya Yudha, generalni direktor Trajal korporacije ad i predsednik Unije poslodavaca Srbije, Miloš Nenezić, i izvršni direktor Slobodne zone Pirot i predsednik Komore Pirot dr Dragan Kostić.

Tema razgovora odnosila se na mogućnost proširenja ekonomske saradnje između Indonezije i Srbije u oblasti razmene iskustava, povezivanja privrednih subjekata i unapređenja poslovnog ambijenta. Zaključeno je da postoji perspektiva za povoljnu investicionu klimu i promociju razvoja trgovine i ekonomskih odnosa za zainteresovane kompanije. Tim povodom ambasador Indonezije Mochammad Chandra Widya Yudha pozvao je predstavnike Privredne komore Pirot i zainteresovane članove Komore da učestvuju na Međunarodnom sajmu trgovine u Džakarti koji će biti organizovan u oktobru ove godine.


osnovana je u skladu sa Zakonom o privrednim komorama, kao interesna, poslovno-stručna i neprofitna organizacija privrednih subjekata ...
2017 © PRIVREDNA KOMORA PIROT    All rights reserved.


Dizajn Sektor marketinga Slobodne zone PIROT