Dodeljeni sertifikati polaznicima obuke za šivače
Nakon uspešnog savladavanja teoretske i praktične obuke za šivače, osamnaest polaznika sa područja pirotskog okruga dobilo je sertifikate koji potvrđuju da su stekli znanja i veštine potrebne za obavljanje poslova u tekstilnoj struci - šivača. Obuku su zajedno organizovali Grad Pirot, Ugovorno okružna privredna komora Pirot, Tehnička škola Pirot i kompanija E.Mirolio doo.

Sertifikate su 11. jula 2019. godine u prostorijama UO Privredne komore Pirot dodelili gradonačelnik Pirota, mr Vladan Vasić, predsednik Privredne komore Pirot, dr Dragan Kostić i direktor Tehničke škole Pirot, Milan Božić u prisustvu direktora Nacionalne službe za zapošljavanje – Filijale u Pirotu, Dragana Jenaćkovića.

Teorijski deo obuke je održan u Tehničkoj školi Pirot i trajao je tri dana, dok je praktični deo obuke trajao  šezdeset radnih dana i održan je u kompaniji E.Mirolio doo. Obuka je imala za cilj da osposobi polaznike za rad u fabrikama u tekstilnoj industriji, kao i osposobljavanje polaznika za vođenje sopstvenih krojačkih salona.


osnovana je u skladu sa Zakonom o privrednim komorama, kao interesna, poslovno-stručna i neprofitna organizacija privrednih subjekata ...
2017 © PRIVREDNA KOMORA PIROT    All rights reserved.


Dizajn Sektor marketinga Slobodne zone PIROT