Održana promocija finansijskih i nefinansijskih programa podrške za MMSPP
Ugovorna okružna privredna Komora Pirot je 17. septembra 2019. godine u saradnji sa Regionalnom razvojnom agencijom Jug organizovala predstavljanje finansijskih i nefinansijskih programa podrške sektoru mikro, malih i srednjih preduzeća i preduzetnika u 2019. godini.

Na promociji su predstavljeni programi podrške peduzetništvu u 2019. godini koje raspisuje Razvojna agencija Srbije, Ministarstvo privrede i Fond za razvoj.
Predstavljanje je organizovano sa ciljem da preduzetnici i oni koji to žele da postanu dobiju informacije o tome šta im je sve potrebno da započnu posao, kako da dođu do podrške za dalji razvoj biznisa, ali i kako da ostvare dobre poslovne rezultate, da smanje broj neuspelih privrednih subjekata, povećaju broj zaposlenih i podstaknu izvoz i plasman proizvoda i usluga na inostaranim tržištima.

Ugovorno okružna privredna komora Pirot u narednom periodu planira da nastavi održavanje edukacija iz različitih oblasti privrede.


osnovana je u skladu sa Zakonom o privrednim komorama, kao interesna, poslovno-stručna i neprofitna organizacija privrednih subjekata ...








2017 © PRIVREDNA KOMORA PIROT    All rights reserved.


Dizajn Sektor marketinga Slobodne zone PIROT