Održan Poslovni forum Srbija-Indonezija
U okviru posete Indonežanske delegacije našoj zemlji ordržan je Poslovni forum Srbija-Indonezija u četvrtak,19. septembra 2019. godine u Privrednoj komori Srbije u Beogradu. 

Prisutnima su se obratili Mochammad Chandra Widya Yudha, ambasador Indonezije u Srbiji, Alexander Yahya Datuk, šef delegacije i predsednik Bilateralnog komiteta u Privrednoj komori Indonezije i Mihailo Vesović, direktor sektora za strateške analize u PKS. Tom prilikom razgovaralo se između ostalog o proširenju ekonomske saradnje i o formiranju logističkog centara u Srbiji za izvoz najtraženijih proizvoda iz te zemlje na evropsko tržište.

Nakon plenarnog dela Poslovnog foruma održani su bilateralni susreti srpskih privrednika sa članovima indonežanske delegacije, među kojima su bili predstavnici indonežanskih kompanija i institucija zainteresovanih za saradnju sa srpskim partnerima u oblasti informaciono komunikacionih tehnologija (I?T), energetike i rudarstva, međunarodne trgovine, tekstilne i prehrambene industrije, nekretnina i usluga.

Prilikom bilateralnih susreta  interese Ugovorne okružne komore Pirot i njenih članova zastupao je Danko Prokić, ambasador Komore Pirot.


osnovana je u skladu sa Zakonom o privrednim komorama, kao interesna, poslovno-stručna i neprofitna organizacija privrednih subjekata ...
2017 © PRIVREDNA KOMORA PIROT    All rights reserved.


Dizajn Sektor marketinga Slobodne zone PIROT