Održan sastanak u Džakarti, Indonezija
Delegacija privrednika iz pirotskog okruga posetila je Džakartu u Indoneziji povodom učešća na sajmu 34. „Trade Expo Indonesia“. Tom prilikom održan je sastanak sa ciljem sagledavanja mogućnosti proširenja ekonomske saradnje između Indonezije i privrednika iz našeg okruga u oblasti razmene iskustava, povezivanja privrednih subjekata i unapređenja poslovnog ambijenta. Zaključeno je da postoji perspektiva za povoljnu investicionu klimu i promociju razvoja trgovine i ekonomskih odnosa za zainteresovane kompanije.

Na sastanku održanom 15. oktobra 2019. godine, sastali su se ambasador Indonezije u Srbiji Mochammad Chandra Widya Yudha, direktor odeljenja za Evropu Ministarstva za spoljne poslove republike Indonezije Adrian Wicaksono, predstavnik komisije Indonežanske privredne komore i menadžer prodaje i marketinga kompanije „Multistrada Arah Sarana (Achilles & Corsa)“ Uthan Sadikin, direktor kompanije D-Company Dragan Ćirić, vlasnik kompanije Drumovi A&D Aleksandar Panić, i izvršni direktor Slobodne zone Pirot i predsednik Komore Pirot dr Dragan Kostić.


osnovana je u skladu sa Zakonom o privrednim komorama, kao interesna, poslovno-stručna i neprofitna organizacija privrednih subjekata ...
2017 © PRIVREDNA KOMORA PIROT    All rights reserved.


Dizajn Sektor marketinga Slobodne zone PIROT