34. Trgovinski sajam u Indoneziji
Delegacija privrednika iz pirotskog okruga je posetila 34. Trgovinski sajam u Indoneziji koji se održava u periodu od 16.-20. oktobra 2019. godine u BSD City -ju u Bantenu u Indoneziji.

„Trade Expo Indonesia“ je najvec´i međunarodni trgovinski događaj u Indoneziji i podržan je od strane Ministarstva trgovine Republike Indonezije. 34. Trgovinski sajam sa temom „Moving Forward to Serve the World“  ima za cilj razvoj poslovnih mreža i investicija širom sveta i promociju kvalitetnih proizvoda proizvedenih u Indoneziji za globalno tržište gde se sveobuhvatne infomacije mogu dobiti direktno od proizvođača.

Tom prilikom je održan i „Indonezija-Srbija Biznis forum“ na kome su učestvovali pored domaćih privrednika i četrdesetak predstavnika privrednika iz Srbije. Učesnike foruma su pozdravili Dody Edward, generalni direktor sektora za razvoj nacionalnog izvoza pri Ministarstvu trgovine republike Indonezije i Mochammad Chandra Widya Yudha, ambasador Indonezije u Srbiji. Prisutnima je dr Dragan Kostić, predsednik Komore Pirot i izvršni direktor Slobodne zone Pirot, predstavio srpske privrednike i tim povodom prezentovao poslovanje Slobodne zone Pirot i upoznao ih sa pogodnostima koje Zona pruža.

U nastavku foruma održani su „Business Matching“ sastanci na kojima su privrednici imali prilike da prezentuju svoje proizvode i poslovanje, razmotre mogućnosti dalje saradnje i povezivanja kao i da sagledaju investicione potencijale.


osnovana je u skladu sa Zakonom o privrednim komorama, kao interesna, poslovno-stručna i neprofitna organizacija privrednih subjekata ...
2017 © PRIVREDNA KOMORA PIROT    All rights reserved.


Dizajn Sektor marketinga Slobodne zone PIROT