Održana promocija finansijskih i nefinansijskih programa podrške MMSPP
Ugovorna okružna privredna Komora Pirot je 28. novembra 2019. godine u saradnji sa Regionalnom razvojnom agencijom Jug organizovala promociju novih finansijskih programa podrške sektoru mikro, malih i srednjih preduzeća i preduzetnika u 2019. godini.

Na promociji su predstavljeni Program promocije preduzetništva i samozapošljavanja koji sprovodi Kancelarija za upravljanje javnim ulaganjima u saradnji sa Fondom za razvoj Republike Srbije uz stručnu podršku KFW-a i Program ranog razvoja koji sprovodi Fond za inovacionu delatnost.

Program promocije preduzetništva i samozapošljavanja predstavljen je sa ciljem da preduzetnici i oni koji to žele da postanu dobiju informacije o načinima i uslovima za dodelu bespovratnih sredstava za nabavku proizvodne opreme, mašina, postrojenja, sadnica, kupovinu ili adaptacija poslovnog ili proizvodnog prostora i slično.

Program ranog razvoja je predstavljen sa ciljem podsticanja inovativnog preduzetništva kroz dodeljivanje finansiranja za podobne mikro i male kompanije.

Predavanju je prisustvovalo tridesetak preduzetnika i vlasnika registrovanih firmi ali i lica zainteresovanih za pokretanje sopstvenog biznisa iz pirotskog okruga.

Ugovorno okružna privredna komora Pirot u narednom periodu planira da nastavi održavanje edukacija iz različitih oblasti privrede.


osnovana je u skladu sa Zakonom o privrednim komorama, kao interesna, poslovno-stručna i neprofitna organizacija privrednih subjekata ...
2017 © PRIVREDNA KOMORA PIROT    All rights reserved.


Dizajn Sektor marketinga Slobodne zone PIROT