Promocija programa finansijske podrške MMSPP sektoru za 2020. godinu
Ugovorna okružna privredna Komora Pirot je 13. februara 2020. godine u saradnji sa Regionalnom razvojnom agencijom Jug organizovala promociju novih finansijskih programa podrške sektoru mikro, malih i srednjih preduzeća i preduzetnika u 2020. godini.

Na promociji su predstavljeni programi Ministarstva privrede: „Program podsticanja razvoja preduzetništva kroz finansijsku podršku za početnike u poslovanju u 2020. godini“, „Program podsticanja preduzetništva kroz razvojne projekte u 2020. godini“ i „Program podrške malim i srednjim preduzećima za nabavku opreme u 2020 godini“.

Takođe su predstavljeni i programi Razvojne agencije Srbije: „Program podrške za ulazak u lance dobavljača multinacionalnih kompanija 2020“ i „Program podrške za promociju izvoza 2020“.

Programi su predstavljeni sa ciljem da preduzetnici dobiju informacije o nameni sredstava za koja mogu konkurisati, finansijskom okviru, pravilima za dodelu bespovratnih sredstava i načinu realizacije samih programa.

Predavanju je prisustvovalo četrdesetak preduzetnika i vlasnika registrovanih firmi ali i lica zainteresovanih za pokretanje sopstvenog biznisa iz pirotskog okruga.

Ugovorno okružna privredna komora Pirot u narednom periodu planira da nastavi održavanje edukacija iz različitih oblasti privrede.


osnovana je u skladu sa Zakonom o privrednim komorama, kao interesna, poslovno-stručna i neprofitna organizacija privrednih subjekata ...
2017 © PRIVREDNA KOMORA PIROT    All rights reserved.


Dizajn Sektor marketinga Slobodne zone PIROT