Održan seminar posvećen elektronskoj trgovini
Ugovorna okružna privredna Komora Pirot je 20. februara 2020. godine u saradnji sa USAID-ovim Projektom saradnje za ekonomski razvoj organizovala seminar posvećen elektronskoj trgovini koja predstavlja ključnu priliku za rast mikro, malih i srednjih preduzeća i njihov izlazak na nova tržišta.

Renomirani stručnjaci Predrag Milićević iz Registra nacionalnog internet domena Srbije, Miloš Radulović, član UO e-Commerce Asocijacije Srbije i tim lider za E-commerce u Banca Intesa, Marko Ilić član UO e-Commerce Asocijacije Srbije, suosnivač i menadžer razvoja poslovanja na @dijaspora.shop i Ivan Beljić iz DHL International preneli su prisutnima dragocena iskustva iz oblasti elektronseke trgovine kao što su: kako pravilno postupati na internetu, plaćanje i bankarske garancije u elektronskoj trgovini, kako napraviti najbolji webshop i kako pravilno transportovati proizvod prodat online.

Online poslovanje snižava troškove poslovanja, povećava dostupnost proizvoda i pruža niz drugih pogodnosti. Istraživanje koje je 2019. godine među preduzetnicima sproveo USAID-ov Projekat saradnje za ekonomski razvoj, pokazalo je da firme u Srbiji prepoznaju značaj elektronske trgovine.

Ugovorno okružna privredna komora Pirot u narednom periodu planira da nastavi održavanje edukacija, seminara i predavanja iz različitih oblasti privrede.


osnovana je u skladu sa Zakonom o privrednim komorama, kao interesna, poslovno-stručna i neprofitna organizacija privrednih subjekata ...
2017 © PRIVREDNA KOMORA PIROT    All rights reserved.


Dizajn Sektor marketinga Slobodne zone PIROT