Predstavljen Program konkurentnosti malih i srednjih preduzec´a
Evropska banka za obnovu i razvoj (EBRD) je 02. marta 2020. u prostorijama UOP Komore Pirot održala radionicu u okviru Programa konkurentnosti malih i srednjih preduzec´a u Srbiji na kojoj je bilo prisutno dvadesetak predstavnika kompanija iz pirotskog okruga.

Ovaj projekat finansira Evropska unija (EU) u okviru Programa za podsticanje razvoja i inovacija preduzec´a na Zapadnom Balkanu (WB EDIF) a razvila ga je Evropska banka za obnovu i razvoj (EBRD).

Cilj radionice bio je upoznavanje prisutnih sa dostupnim finansijskim sredstvima i uslugama od EBRD-a koje su namenjene malim i srednjim preduzećima.
Program koji nudi kombinaciju zajmova, podsticaja za bespovratna sredstva kao i tehničku pomoc´ za jačanje know-how malih i srednjih preduzec´a predstavio je projektni konsultant EBRD-a Dušan Ankić.

Prisutnima su se obratili i predstavnici partnerskih bankaka Banca Intesa i UniCredit banke preko kojih će biti dostupne kreditne linije programa.


osnovana je u skladu sa Zakonom o privrednim komorama, kao interesna, poslovno-stručna i neprofitna organizacija privrednih subjekata ...
2017 © PRIVREDNA KOMORA PIROT    All rights reserved.


Dizajn Sektor marketinga Slobodne zone PIROT