Predlozi za bržu implementaciju mera podrške privredi

Vlada Republike Srbije je sa ciljem ublažavanja negativnih posledica po ekonomiju naše zemlje nastalih uvođenjem vanrednog stanja predložila nove ekonomske mere za koje će u narednim danima biti donešene Uredbe.

 

Kvalitetna izrada akata Vlade Republike Srbije podrazumeva sagledavanje privrede sa svih aspekata i sveobuhvatnu analizu poslovanja prema svim sektorima privrede, kako bi se na pravi način izašlo u susret svim privrednim subjektima koji su pogođeni novonastalom krizom. Od velikog značaja za donošenje Uredbi, za prevazilaženje poslovnih poteškoća izazvanih virusom Kovid, jesu povratne informacije od pojedinaca ili kompanija koje mogu imati svoj doprinos za brzu implementaciju mera podrške privredi.

 

Sa ciljem da se otklone sve nedoumice i nerazjašnjena pitanja koja se javljaju sa predlogom mera Privredna komora Srbije je kreirala  „Program ekonomskih mera – pitanja i komentari privrede“ u kome su definisana ključna pitanja, nesuglasice kao i predlozi od značaja za izradu akata Vlade Republike Srbije.

 

Sve povratne informacije, pitanja i predlozi mogu biti dostavljeni na adresu: covid19@pks.rs .

 

Program možete preuzeti pristupom na sledeći link „Program ekonomskih mera – pitanja i komentari privrede“.


osnovana je u skladu sa Zakonom o privrednim komorama, kao interesna, poslovno-stručna i neprofitna organizacija privrednih subjekata ...
2017 © PRIVREDNA KOMORA PIROT    All rights reserved.


Dizajn Sektor marketinga Slobodne zone PIROT