OKRUŽNO DONIRAJ I COVID SANIRAJ
PLATFORMA ZA POVEZIVANJE DONATORA, ISPORUČILACA I PRIMALACA DONACIJE U BORBI PROTIV PANDEMIJE

Poštovani privrednici,

 

Potrebno je da se ujedinimo u borbi protiv pandemije izazvane virusom Covid–19 i pomognemo u prevazilaženju teške zdravstvene  i ekonomske situacije.

 

Pokrenuli smo donatorsku platformu u borbi protiv pandemije!

 

Platforma predstavlja brz i efikasan način povezivanja donatora sa dobavljačima iz pirotskog okruga koji imaju kapacitete da isporuče proizvode u vidu medicinske opreme, sredstava za dezinfekciju i prehrambeno-higijenskih paketa.

 

Ovim omogućavamo potencijalnim donatorima da sami izaberu vrstu i vrednost donacije, isporučioca proizvoda i primaoca donacije, uz tehničku pomoć Privredne komore Pirot.

 

Pozivamo Vas da  se priključite akciji „Okružno doniraj i Covid saniraj“. Vrednost donacije izaberite u skladu sa Vašim mogućnostima.         I najmanja pomoć značiće mnogo!

 

Donaciju možete realizovati na platformi.

 

Pozivamo i sve kompanije koje mogu da budu isporučioci a nisu na listi, da nam se jave kako bismo ih dodali.

 

Ukoliko ste već realizovali humanitarne akcije povodom COVID-19,  podelite sa nama tu informaciju, kako bismo Vašu kompaniju istakli na listi  donatora, koju svakodnevno ažuriramo.

 

Za sva pitanja i informacije možete se obratiti putem mejla ili putem telefona 010/500-924.

 

S poštovanjem,

 

Predsednik

Dr Dragan Kostić


osnovana je u skladu sa Zakonom o privrednim komorama, kao interesna, poslovno-stručna i neprofitna organizacija privrednih subjekata ...
2017 © PRIVREDNA KOMORA PIROT    All rights reserved.


Dizajn Sektor marketinga Slobodne zone PIROT