Predsednik Komore Pirot dr Dragan Kostić o aktuelnostima u privredi Pirotskog okruga

Predsednik Ugovorne okružne privredne Komore Pirot je u uživom uključenju u juternjem programu TV Pirot govorio o aktuelnoj situaciji u privredi Pirotskog okruga. Analizirajući stanje u privredi tokom trajanja virusa korona istakao je da velike kompanije nisu imale većih problema i da privreda u okrugu nije pretrpela veće štete izuzev sektora Ugostiteljstva i turizma koji je u ovoj situaciji bio najugroženiji.

 

Takođe je istakao značaj vebinera i mogućnost da se privrednici preko njih edukuju i informišu i prate i svetske i domaće trendove i aktuelnosti u privredi i naglasio da Komora u narednom periodu planira da organizuje vebinere iz različitih oblasti privrede. Osvrnuo se i na uspešnu saranju sa Gradom Pirotom i planovima za organizovanje četvrte po redu Naučne konferencije „Regionalni razvoj i prekogranična saranja“ i treće IT Konferencije „Doba digitalne transformacije“  koje će se održati u decembru mesecu.


osnovana je u skladu sa Zakonom o privrednim komorama, kao interesna, poslovno-stručna i neprofitna organizacija privrednih subjekata ...
2017 © PRIVREDNA KOMORA PIROT    All rights reserved.


Dizajn Sektor marketinga Slobodne zone PIROT