Učešće na konferenciji TIL 2020

Uz institucionalno pokroviteljstvo Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Republike Srbije 6. oktobra 2020. u KomBank Dvorani u Beogradu, održana je sedma po redu biznis konferencija „Transport i logistika Jugoistočne Evrope i Dunavskog regiona – TIL 2020”.

 

Uz prisustvo i učešće svih relevantnih činioca tržišta transporta i logistike, kroz Okrugle stolove i B2B sastanke, nastavljeni su započeti dijalozi u cilju pronalaženja optimalnih biznis prioriteta za razvoj regionalne multimodalne transportne infrastrukture i progresije  intermodalnih transportnih lanaca na Zapadnom Balkanu kao ključnih faktora ekonomskog napretka Jugoistočne Evrope i Dunavskog regiona.

 

Predsednik Ugovorne okružne privredne komore Pirot dr Dragan Kostić je kao jedan od govornika učestvovao na panel diskusiji “Tržišni izazovi i solucije za optimalan protok i bezbednost transporta” na  kojoj se između ostalog diskutovalo o problemima, rešenjima, planovima i  novim poslovnim izazovima u oblasti transporta i logistike usled pandemije COVID-19.


osnovana je u skladu sa Zakonom o privrednim komorama, kao interesna, poslovno-stručna i neprofitna organizacija privrednih subjekata ...
2017 © PRIVREDNA KOMORA PIROT    All rights reserved.


Dizajn Sektor marketinga Slobodne zone PIROT