Prijem nagrađenih na Novosadskom sajmu i
obeležavanje krsne slave Komore

Svečani prijem za proizvođače iz Pirota, nagrađenih na 87. Novosadskom poljoprivrednom sajmu održan je u ponedeljak, 19. oktobra 2020. u UO Privrednoj komori Pirot, u organizaciji Komore i Opšteg udruženja preduzetnika Pirot.

 

Na ovogodišnjem sajmu proizvođači iz Pirota osvojili su 5 nagrada u kategoriji ocene kvaliteta proizvoda od mesa i 2 nagrade u kategoriji ocene kvaliteta vina, koji su tom prilikom istakli da je Pirot već godinama među liderima na gastronomskim manifestacijama, čemu u prilog govore mnogobrojne nagrade i priznanja sa raznih takmičenja i da veruju da će u narednim godinama biti sve više dobitnika iz našeg okruga što će u mnogo čemu doprineti razvoju ugostiteljstva i turizma našeg kraja.

 

Ovom prilikom skromno je obeležena i krsna slava Komore Pirot Sv. Toma kao i godišnjica rada i postojanja. Komora Pirot je za tri godine postojanja i rada povezala svoje članice sa značajnim privrednim i diplomatskim delegacijama iz zemlje i inostranstva, postavila temelj za saradnju potpisivanjem memoranduma sa značajnim institucijama i srodnim udruženjima, organizovala naučno stručne konferencije o regionalnom razvoju i različite obuke i seminare za svoje članove radi usavršavanja znanja i veština u oblastima u kojima posluju.


osnovana je u skladu sa Zakonom o privrednim komorama, kao interesna, poslovno-stručna i neprofitna organizacija privrednih subjekata ...
2017 © PRIVREDNA KOMORA PIROT    All rights reserved.


Dizajn Sektor marketinga Slobodne zone PIROT