IV Međunarodna naučna konferencija „REGIONALNI RAZVOJ I PREKOGRANIČNA SARADNJA“

Četvrta međunarodna naučna konferencija „Regionalni razvoj i prekogranična saradnja“ održana je online 5. decembra 2020. godine sa ciljem da promoviše naučne radove zasnovane na aktuelnom stanju regionalnog razvoja, prekograničnoj saradnji i analizi uticaja nove industrijalizacije na regionalni razvoj.

 

Iako je ove godine zbog situacije izazvane pandemijom korona virusa Konferencija održana online, naišla je na veliki odaziv, gde je preko 130 autora iz Bugarske, Makedonije, Slovenije, Srbije, Rusije i Grčke dostavilo radove koji razmatraju teme i iskustva značajna za privredni razvoj, poslovanje u doba Kovida, nove trendove u povećanju efikasnosti privrede i inovacije koje doprinose privrednom razvoju pograničnih područja.

 

Konferenciju su organizovali Srpska akademija nauka i umetnosti - Ogranak u Nišu, Grad Pirot, Ugovorna okružna privredna komora Pirot, Fakultet za menadžment Zaječar, Metropolitan Univerzitet pod pokroviteljstvom Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja.

 

Snimak Konferencije možete pogledati na sledećem  linku.


osnovana je u skladu sa Zakonom o privrednim komorama, kao interesna, poslovno-stručna i neprofitna organizacija privrednih subjekata ...
2017 © PRIVREDNA KOMORA PIROT    All rights reserved.


Dizajn Sektor marketinga Slobodne zone PIROT