Nacionalna služba za zapošljavanje raspisala javne pozive/konkurse za 2023. gdinu

Nacionalna služba za zapošljavanjeje 03. marta 2023. godine u prostorijama Ugovorne okružne privredne komore Pirot prezentovala  13 javnih poziva/konkursa raspisanih za 2023. godinu, putem kojih će kroz direktnu finansijsku podršku poslodavcima i nezaposlenim licima biti uključeno 21.205 lica, od kojih 2.285 osoba sa invaliditetom.


Kao i predhodnih godina težište će biti na teže zapošljivim kategorijama lica u koja spadaju: mladi do 30 godina starosti, bez završenog srednjeg obazovanja, stariji od 50 godina, Romi, osobe sa ivaliditetom, dugoročno nezaposleni, korisnici novčane socijalne pomoći i lica u statusu viška zaposlenih.


Većina javnih poziva/konkursa biće otvorena do 30. novembra 2023. godine. Zahtevi za učešće u merama podnose se nadležnim jedinicama Nacionalne službe za zapošljavanje, prema mestu rada lica ili sedištu poslodavca, neposredno, putem pošte ili elektronskim putem.


osnovana je u skladu sa Zakonom o privrednim komorama, kao interesna, poslovno-stručna i neprofitna organizacija privrednih subjekata ...
2017 © PRIVREDNA KOMORA PIROT    All rights reserved.


Dizajn Sektor marketinga Slobodne zone PIROT