Promocija programa finansijske podrške sektoru mikro, malih i srednjih preduzeća i preduzetnika u 2023. godini

Ugovorno okružna privredna komora Pirot i Regionalna razvojna agencija Jug, organizovale su u 22. avgusta 2023. godine promociju finansijskih programa podrške sektoru mikro, malih i srednjih preduzeća i preduzetnika u 2023. godini.


Na promotivnom događaju su predstavljena dva programa Ministarstva privrede: Program podsticanja razvoja preduzetništva kroz finansijsku podršku za početnike u poslovanju i mlade u 2023. godini i Program podsticanja preduzetništva kroz razvojne projekte u 2023. godini, za koje je ove godine Ministarstvo privrede opredelilo 1,2 milijarde dinara bespovratnih sredstava, kao i Javni poziv za dostavljanje predloga projekata podrške ženama i mladima početnicama/ima u poslovanju kroz nabavku opreme i uvođenje usluga, koji je objavio program EU PRO PLUS i koji omogućava dobijanje grantova u iznosu od 85% do 90% vrednosti projekta.


Predsednik Ugovorne okružne privredne komore Pirot dr Dragan Kostić je ovom prilikom prezentovao stanje ekonomije u Pirotskom okrugu.


osnovana je u skladu sa Zakonom o privrednim komorama, kao interesna, poslovno-stručna i neprofitna organizacija privrednih subjekata ...
2017 © PRIVREDNA KOMORA PIROT    All rights reserved.


Dizajn Sektor marketinga Slobodne zone PIROT