Učešće na 17. Međunarodnom sajmu privrede u Trešnju

Predstavnici Ugovorne okruzne privredne komore Pirot su posetili 17. Međunarodnom sajmu privrede u Trešnju koji je održan u periodu od 27.-30. Septembra 2023. godine.Sajam organizuje Udruženje privrednika „Biznis centar Jelah-Tešanj”. Ovaj sajam predstavlja najveći privredni događaj u Bosni i Hercegovini.


Predstavnici Ugovorne okružne privredne komore Pirot su prisustvovali ceremoniji svečanog otvaranju novog sajamskog prostora koja se nalaze na 6.000 kvadratnih metara zatvorenog i više od 15.000 kvadratnih metara otvorenog prostora.Sajam je ove godine okupio je preko 500 izlagača iz zemlje i inostranstva.


Prilikom posete je ugovorena saradnja oko učešća i predstavljanja pirotskih privrednika i preduzetnika na ovoj manifestaciji iduće godine. Takođe je ugovorena saradnja sa udruženjem „Biznis centar Jelah-Tešanj” čije su članice sledeće kompanije AS Group, Hifa, Mann+Hummel, Abis, Madi i dr., koje zajedno imaju promet preko 800 miliona evra i upošljavaju 15.000 radnika.


Prepoznavajući važnost i značaj održivog razvoja i energetske tranzicije, centralna tema ovogodišnjeg sajma bila je "Obnovljivi izvori energije - energetska efikasnost" u okviru koje su predsednik Ugovorne okružne privredne komore Pirot dr Dragan Kostić i Aleksandar Simonović održali prezentaciju na temu slobosnih i specijalnih ekonomskih zona i logističkih centara.


osnovana je u skladu sa Zakonom o privrednim komorama, kao interesna, poslovno-stručna i neprofitna organizacija privrednih subjekata ...
2017 © PRIVREDNA KOMORA PIROT    All rights reserved.


Dizajn Sektor marketinga Slobodne zone PIROT